Despre noi

CUM AM INCEPUT SI UNDE VREM SA AJUNGEM

Am inceput povestea „vulpii”, noi, FOXexpert, cu  dorinta de a implementa un concept deloc comun in domeniul serviciilor externalizate de profil: acela de a aduce impreuna toate serviciile specifice si de a crea cursivitate, replicand un departament intern de resurse umane pentru clientii nostri, oferind solutii creative, calitative si integrate pentru acestia.

Am pus pasiune, pricepere si experienta in visul nostru si ne mandrim cu proiectele noastre si clientii nostri:  de la recrutarea celui mai potrivit om in echipa, pana la implementarea de proceduri ori proiecte de evaluare si dezvoltare organizationala, am fost acolo unde se doreau rezultate si schimbare si vom continua sa aducem schimbarea unde e nevoie de ea.

CUM FACEM LUCRURILE

Cu pasiune si focus pe rezultate.  Rezultatele noastre se bazeaza pe intelegerea  relatiei dintre business si oamenii care il fac profitabil, precum si pe experienta polivalenta. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta in: managementul resurselor umane, consultantei, recrutarii, salarizarii, administrarii de personal, proiectelor de evaluare si dezvoltare organizationala.

PERSONALITATEA NOASTRA. SIMBOLISTICA VULPII.

Vulpea face parte din identitatea noastra, pentru ca este un personaj ingenios si curajos, care gaseste solutii si se adapteaza mediului.

MISIUNEA NOASTRA

A oferi solutii creative si integrate; a crea oportunitati de dezvoltare pentru partenerii nostri, cu rezultate autentice si durabile.

PRINCIPII IN BUSINESS

Oferim ceea ce ne place sa primim: respect si etica in business, promptitudine.

Suntem aproape de clienti, abordand relatia cu acestia asa cum ne-am dori sa fim tratati la randul nostru. De asemenea, orice parteneriat al nostru se bazeaza pe etica in business.

In ce priveste colaborarea cu candidatii nostri in proiectele de recrutare, promisiunea noastra este aceeasi: sa ne implicam si sa ramanem profesionisti.

VALORILE NOASTRE

Asumare si tenacitate – asumarea provocarilor si angajamentelor, tenacitate in atingerea rezultatelor

Adaptabilitate –  atat la dinamica pietei cat si la nevoile unice ale clientilor

Ingeniozitate –  in gasirea celor mai bune solutii si aplicarea lor

Parteneriat – castigam impreuna

Etica in business – confidentialitate si protejarea intereselor clientilor nostri

 

SOLUTIILE NOASTRE. REZULTATELE VOASTRE!


SA VORBIM DESPRE ASTA, CONTACTEAZA-NE!