Mentorat / Training in recrutare

Serviciul de mentorat se adreseaza atat celor ce activeaza deja ca juniori in resurse umane, dar nu au inca cunostintele si deprinderile necesare, cat si aspirantilor care isi doresc sa isi cladeasca o cariera in domeniul acesta.

Pentru ca experienta joaca un rol important in activitatea de recrutare, oferim posibilitatea celor ce isi doresc sa-si imbunatateasca deprinderile existente sau sa isi formeze baza practica, prin instruirea si indrumarea noastra.

Mai mult decat un training, solutia unui mentorat in recrutare am gandit-o pentru ca ne-am dorit sa ii lasam pe cei ca tine, aspiranti la o cariera in acest domeniu, sa faca trecerea de la teorie la practica si sa devina credibili in fata angajatorilor, dandu-le  sansa de a ne deveni ”mai juniorii colegi de breasla” sau de a se perfectiona alaturi de noi.

Chiar daca inarmat cu incredere si informatii teoretice, stim ca pentru tine, aflat la inceput,  drumul gasirii primului loc de munca in domeniu si al afirmarii nu este usor. Angajatorii nu vor teorie, vor experienta sau cunostinte aplicabile imediat. Le vei gasi prin noi.

De asemenea, prin solutia mentoratului vei avea ocazia de a afla concret  daca acest domeniu ti se potriveste, precum si de a pune temelia unor cunostinte aplicabile imediat.

Pe parcursul programului de mentorat vei avea alaturi o persoana cu experienta in recrutare, alaturi de care:

  • vei invata unde si cum sa postezi un anunt de recrutare;
  • unde si cum sa iti cauti candidatii potriviti;
  • iti vei forma deprinderea de a  face un screening de cv-uri eficient;
  • iti vei forma deprinderea a de pune intrebarile potrivite in cadrul interviului si a descifra raspunsurile primite;
  • vei participa la  interviuri reale  cu candidati reali: intai vei participa alaturi de mentorul tau la interviuri conduse de acesta, apoi vei avea ocazia sa adresezi tu intrebarile, secondat de mentor;

Programul de mentorat este unul individual, va presupune mai multe sesiuni de formare, cu obiective precise, pe o perioada de timp flexibila ce va fi agreata cu tine, iar toata atentia pentru a invata iti va fi integral acordata.

Selectia la acest proces va avea loc pe baza unei scrisori de intentie,  care sa ofere un raspuns la intrebarea: „De ce imi doresc o cariera in recrutare?„


SA VORBIM DESPRE ASTA, CONTACTEAZA-NE!