Recrutare si selectie personal Executive search

Procesul nostru de recrutare forta de munca va incepe cu elaborarea profilului cautat, punctand pe competentele tehnice, dar si pe potrivirea candidatului cu mediul organizational.

Prin expertiza noastra in recrutare, identificam candidatii cei mai relevanti, eficientizand in acest fel timpul si resursele partenerilor nostri.

„PEOPLE ARE NOT YOUR MOST IMPORTANT ASSET. THE RIGHT PEOPLE ARE”

Jim Collins

Fox Expert ajuta companiile sa gaseasca candidatii potriviti pentru a ocupa posturile vacante. Suntem o firma de recrutare personal cu experienta in recrutarea si selectia candidatilor, headhunting si executive search.

Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor companiei dumneavoastra si contextului pietei de resurse umane, personalizand toti pasii in procesul de recrutare forta de munca si asigurand parcurgerea completa a demersurilor de angajare.

Pentru cei care doresc sa isi extinda afacerea, nu este intotdeauna fezabil sa tina pasul cu toate cerintele fara ajutorul unor profesionisti. Fox Expert recruteaza profesionisti in multe domenii diferite. Toti candidatii nostri sunt selectatati si intervievati cu atentie pentru a ne asigura ca poseda calitatile si expertiza pe care le cautati pentru organizatia dvs.

Servicii recrutare si selectie personal Fox Expert

Divizia de recrutare si selectie a Fox Expert ajuta companiile sa gaseasca oamenii potriviti pentru necesitatile si pentru cultura lor organizationala. Ca firma recrutare personal pentru companii de top dar si afaceri in dezvoltare, suntem dedicati gasirii de candidati care au competentele si potrivirea cu mediul in care se vor integra, in orice industrii si pentru orice tip de serviciu.

Gasirea candidatului potrivit pentru un loc de munca este o sarcina dificila. Este necesar sa angajati o persoana care nu numai ca este calificata, dar se potriveste si cu compania si cultura dumneavoastra.

O agentie de recrutare, executive search si de headhunting va poate ajuta in acest proces, gasind candidati care corespund cerintelor dumneavoastra, economisind timp si bani in acest proces.

In cadrul activitatilor Fox Expert Bucuresti, cea mai importanta functie a noastra este cea de agentie de recrutare personal. In aceasta calitate, va putem ajuta prin:

 • Efectuarea unor verificari amanuntite ale referintelor candidatilor
 • Evaluarea in procesul de selectie a potrivirii acestora cu cultura echipei dvs.
 • Oferirea de consiliere cu privire la modul de evaluare a competentelor si experientei acestora

Clientii nostri ne-au ales ca parteneri in procesul de recrutare pentru:

 • Intelegerea relatiei dintre business si oamenii care il fac profitabil;
 • Experienta si networking aferente oricarei industrii sau nivel cautat de experienta (entry-level, senior sau management);
 • Accesul la o ampla baza de date de candidati;
 • Recrutare calitativa in cel mai scurt timp posibil;
 • Abordarea etica a recrutarii: candidatii plasati de catre noi nu sunt contactati pentru a le propune noi pozitii in alte companii;
 • Garantarea investitei: inlocuirea persoanei selectate in situatia in care aceasta se va dovedi nepotrivita cu profilul organizatiei sau nu va corespunde profesional;
 • Servicii de testare profesionala a candidatilor sau evaluare psiho-profesionala cu instrumente validate;
 • Eficienta: timpul care ar fi fost alocat analizarii cv-urile si interviurilor se transforma in investitia pentru alte activitati importante;
 • Relevanta: lista scurta cu candidati eligibili,  raport de recrutare detaliat;
 • Verificarea referintelor candidatilor propusi;
 • Feedback pentru candidatii neselectati;
 • Consecventi, ramanem aproape, solicitand feedback angajatorului/persoanei selectate, dupa inceperea activitatii;

Doriti sa aflati cum va putem ajuta?


Cereti o oferta

Ce inseamna cautarea de personal potrivit

Tehnica de head hunting si de direct scouting a Fox Expert se concentreaza pe gasirea de angajatii cei mai potriviti companiei, in mod foarte specific. Astfel, procesul nostru permite ocuparea oricarui tip de posturi, specific pe procesele si domeniul de activitate al clientului.

Selectarea personalului potrivit este o parte cruciala a oricarui loc de munca. Este important sa stiti ce tip de candidat cautati si cum sa diferentiati procesul in functie de cererea de munca.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand cautati cel mai bun candidat, apeland la Fox Expert pentru servicii de recrutare si selectie:

 • Cautati candidati care se potrivesc culturii companiei dvs, tinand seama de profesionalism si experienta;
 • Asigurati-va ca procesele de recrutare forta de munca se bazeaza pe o conditie de baza: abilitatile lor se aliniaza cu cerintele postului, in domeniul de activitate pe care aplica;
 • Nu va multumiti niciodata cu angajati mai putin perfecti, procesul de recrutare forta de munca este printre cele mai importante pentru viitorul unei companii!

Servicii recrutare personal Executive Search Romania

Firma de recrutare Fox Expert ofera serviciile de Executive Search care deservesc companiile multinationale sau afacerile romanesti de top sau in dezvoltare din mediul de afaceri din Romania si strainatate, contribuind la succesul acestora.

Concentrarea noastra pe gasirea persoanei potrivite pentru afacerea dvs. a dus la o rata de succes inalta in plasarea candidatilor in roluri care se potrivesc perfect cu nevoia companiei. Nu suntem o simpla firma de recrutare, si stim ca nu exista doua afaceri la fel, de aceea ne asiguram ca dedicam timp pentru a intelege exact de cine aveti nevoie an echipa si cum va putea performa in compania dvs inainte de a incepe cautarea de candidati.

Executive Search este o metoda de recrutare care implica selectarea managerilor de nivel inalt. Principala diferenta intre executive search si un proces de recrutare pe alte niveluri este ca se concentreaza pe gasirea de candidati care sunt pregatiti sa preia posturi de conducere, mai degraba decat pe simpla cautare de persoane cu experienta necesara.

Principalele cerinte pentru un specialist recrutare posturi executive si management:

 • cunoasterea pietei si a proiectelor de recrutare angajati pentru companii de varf;
 • capacitatea de a efectua cercetari foarte detaliate;
 • abilitati de comunicare;
 • gandire analitica;
 • capacitatea de a lucra sub presiune
 • abilitatea de a balansa lista de servicii pentru companii si candidati

Pentru ca aceste cerinte nu sunt niciodata simple, am ales sa devenim un expert in Executive Search România flexibil si cu o abordare directa, care se angajeaza sa va ofere cele mai bune solutii posibile de recrutare de personal. Ca atare, acordam o importanta deosebita adaptarii serviciilor noastre la nevoia de personal tot mai stringenta pe o piata provocatoare, prin focusul pe relatia de afaceri, rezultate, dar si tenacitate in identificarea celor mai potriviti candidati.

De ce Fox Expert?

Serviciile noastre de recrutare pentru Business – Executive Search România, ofera rezultate de neegalat folosind solutiile cele mai potrivite pentru fiecare caz in parte.

Va ajutam sa determinati care sunt candidatii cu aptitudinile si mentalitatea ideale pentru cultura companiei dvs. si construim impreuna cadrul perfect pentru a atrage liderii potriviti. De fapt, candidatii angajati folosind evaluarile noastre au sanse de opt ori mai mari de a fi promovati in decurs de trei ani, decat cei angajati fara asemenea solutii.

Fox Expert ajuta companiile sa gaseasca candidatii potriviti pentru a ocupa posturile vacante. Suntem o firma de recrutare personal cu experienta in recrutarea si selectia candidatilor, headhunting si executive search.

Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor companiei dumneavoastra si contextului pietei de resurse umane,  personalizand toti pasii in procesul de recrutare si asigurand parcurgerea completa a demersurilor de angajare.

Pentru cei care doresc sa isi extinda afacerea, nu este intotdeauna fezabil sa tina pasul cu toate cerintele fara ajutorul unor profesionisti. Fox Expert recruteaza profesionisti in multe domenii diferite. Toti candidatii nostri sunt selectatati si intervievati cu atentie pentru a ne asigura ca poseda calitatile si expertiza pe care le cautati pentru organizatia dvs.

Servicii recrutare si selectie personal

Divizia de recrutare si selectie a Fox Expert ajuta companiile sa gaseasca oamenii potriviti pentru necesitatile si pentru cultura lor organizationala. Ca firma recrutare personal pentru companii de top dar si afaceri in dezvoltare, suntem dedicati gasirii de candidati care au competentele si potrivirea cu mediul in care se vor integra.

Cautarea de personal potrivit

Tehnica de head hunting si de direct scooting a Fox Expert se concentreaza pe gasirea de angajatii cei mai potriviti companiei, in mod foarte specific.

Executive Search Romania

Serviciile de executive search ale Fox Expert deservesc companiile multinationale sau afacerile romanesti de top sau in dezvoltare din mediul de afaceri din Romania si strainatate, contribuind la succesul acestora.

Pentru ca aceste cerinte nu sunt niciodata simple, am ales sa devenim un expert in executive search flexibil si cu o abordare directa, care se angajeaza sa va ofere cele mai bune solutii posibile de recrutare de personal. Ca atare, acordam o importanta deosebita adaptarii serviciilor noastre la nevoia de personal tot mai stringenta pe o piata provocatoare, prin focusul pe relatia de afaceri, rezultate, dar si tenacitate in identificarea celor mai potriviti candidati.

Concentrarea noastra pe gasirea persoanei potrivite pentru afacerea dvs. a dus la o rata de succes inalta in plasarea candidatilor in roluri care se potrivesc perfect cu nevoia companiei. Nu suntem o simpla agentie de recrutare, si stim ca nu exista doua afaceri la fel, de aceea ne asiguram ca dedicam timp pentru a intelege exact de cine aveti nevoie an echipa si cum va putea performa in compania dvs inainte de a incepe cautarea de candidati.


Doriti sa aflati cum va putem ajuta?


Cereti o oferta